Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Villa Betèn Bukit worden een bindende overeenkomst, zodra uw eerste aanbetaling is voldaan.  Met het voldoen van de eerste betaling aanvaardt en stemt u in met de voorwaarden, beperkingen en restricties, zoals deze hieronder zijn weergegeven.

Villa Betèn Bukit
•    De woning kan vanaf 3 nachten of langer worden gereserveerd, afhankelijk van beschikbaarheid.
Reserveringen:
•    Wij aanvaarden reserveringen op elke dag van de week.
•    Alle betalingen zullen worden gedaan via bank overschrijving, voor verdere informatie zie de boekingsvoorwaarden.
•    Uitgebreide informatie over Villa Betèn Bukit  zal aan u worden verstrekt, per email minimaal 30 dagen voorafgaand aan uw aankomst.
•    Villa Betèn Bukit  zal verhuurd worden aan een maximum aantal gasten. Dit aantal wordt besproken en overeengekomen tijdens het reserveringsproces. Overschrijding van het maximaal aantal gasten zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van de huurperiode en er zal geen restitutie plaatsvinden.
•     Villa Betèn Bukit verstrekt geen restitutie als gevolg van verlate aankomst.
•    De minimum leeftijd om te reserveren is 18 jaar.

Reservering voorwaarden:
•    50% aanbetaling bij reservering.
•    50% 21 dagen voor de overeengekomen aankomstdatum.

Restitutie voorwaarden:
•    100% 45 of meer dagen bij annulering vóór aankomstdatum.
•    50% indien tussen 21 tot 45 dagen voor het inchecken wordt geannuleerd.
•    Er wordt geen restitutie gegeven, indien minder dan 20 dagen voor de aankomstdatum wordt geannuleerd.

Algemene voorwaarden
Check-in:
Check-in vanaf 14:00 uur, tenzij anders overeengekomen met de eigenaar / beheerder.  Een informatiepakket zal beschikbaar zijn in Jeda Villa met aanvullende informatie over de villa.  Vergeet niet om uw check-in informatie pakket mee te nemen, dit is de e-mail verzonden naar aanleiding van uw reservering, dit pakket bevat informatie, waarin belangrijke telefoonnummers staan vermeld (o.a. telefoonnummer van supervisor), evenals de routebeschrijving voor het vinden van de woning.
Check-out:
Check out is 12:00, tenzij anders overeengekomen (overeenkomst ten minste 24 uur voor vertrek).
Diensten inbegrepen:
Schoonmaak- en wasservice worden dagelijks verzorgd. Linnengoed en handdoeken zijn beschikbaar. Koffie, thee en ontbijt zijn inclusief.
Diensten niet inbegrepen:
Alcoholische drank, soft drinks, lunch en diner zijn niet inclusief. Er is echter een menukaart aanwezig met daarop eenvoudige lunch- en dinergerechten. Op verzoek kan de staff deze gerechten in de keuken bereiden. Indien u gebruik maakt van deze extra diensten zal dit in rekening worden gebracht. Ook is het mogelijk de staff boodschappen (etenswaren en drank) te laten doen. De kosten voor de boodschappen zullen in rekening worden gebracht.
Misbruik van de woning:
De supervisor van Villa Betèn Bukit behoudt zich het recht voor om de verhuurperiode te onderbreken en gasten uit te checken, als gevolg van klachten ten gevolge van geluidsoverlast of enig ander type misbruik van of in de woning. Illegale activiteiten zullen worden aangegeven bij de lokale politie en zullen leiden tot onmiddellijke ontruiming. Indien dergelijk misbruik heeft plaats gevonden zal er geen restitutie plaatsvinden.
Veiligheid:
Ouders van jonge kinderen dienen rekening te houden met het volgende: om het zwembad en de vijver zijn geen omheiningen geplaatst.
Aansprakelijkheid:
De eigenaar van  Villa Betèn Bukit is niet aansprakelijk te stellen voor verlies van eigendommen en/of schade van eigendommen, noch voor ongevallen- en/of letselschade van huurders tijdens de verhuurperiode.  De gasten zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aan de woning die wordt aangericht tijdens de verhuurperiode.  Gasten dienen alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen, die door de eigenaar zijn verstrekt.  Verlies, schade aan de woning of eigendommen in de woning zal door de huurder dienen te worden vergoed.
Onderhoud:
Gelieve de eigenaar / beheerder zo spoedig mogelijk te informeren als er een probleem met betrekking tot de woning bestaat. Iedere inspanning zal worden gedaan om het probleem tijdig en snel te verhelpen. Geen restitutie of tariefsaanpassing zal worden gemaakt voor storingen van elektriciteit, watervoorziening, verlichting, airconditioners, keukenapparatuur, internetverbinding, het zwembad of andere storingen.  Reparaties van apparatuur met storingen zullen zo snel mogelijk plaatsvinden, nadat de supervisor in kennis is gesteld.
Weigering van Business:
Gasten die de hier weergegeven voorwaarden hebben overtreden zullen worden geweigerd voor toekomstige verhuur.
Website Garantie:
Alle tarieven weergegeven op www.villaBetenBukit.com op het moment van uw reservering worden gegarandeerd.
Belangrijke informatie voor alle gasten:
Villa Betèn Bukit  is een privéwoning en valt als zodanig niet binnen de normering die internationaal gehanteerd wordt binnen de toeristenbranche.
Toepasselijk recht:
Deze voorwaarden en alle daaruit voortvloeiende overeenkomsten worden in alle opzichten beheerst door de Indonesische wetgeving. Geschillen en/of claims zullen daarom worden behandeld door het gerechtshof in Bali.