Additionele faciliteiten om deze exclusieve vakantie compleet te maken

Het verblijf in deze particuliere villa in de tropen laat niets te wensen over. Het riante  buitenterras, het zwembad en de weelderige tuin geven de villa een exclusieve uitstraling met een maximum aan privacy en comfort.

In de villa zijn additionele faciliteiten aanwezig om uw exclusieve vakantie compleet te maken. Alles kan voor u worden verzorgd. De manager regelt graag voor u het transport van of naar de luchthaven of een auto met bestuurder voor dagtripjes. Eveneens is hij beschikbaar voor het boeken van andere accommodaties in Bali tot aan het organiseren van duiktrips of uitstapjes in de directe omgeving. Ook voor een ontspannende massage in de villa is hij u graag van dienst.

Additionele faciliteiten

De villa biedt een wasservice en huishoudelijk personeel. Het ontbijt, en indien gewenst ook de lunch en het diner,  worden bereid door het personeel.  De keuken is voorzien van moderne apparatuur.  De supervisor/manager is verantwoordelijk voor het algemeen beheer van de villa. Hij spreekt goed engels en biedt assistentie aan de gasten.  De verantwoordelijke voor de huishouding (wasservice, schoonmaak) doet ook de boodschappen en bereidt de maaltijden. De supervisor en zijn gezin wonen  in een eigen woning, op 50 meter afstand van de villa. Het tuinpersoneel is verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuin en het zwembad. Vanaf 18.00 uur tot 06.00 uur is er een security-guard aanwezig.