Authentieke locatie in Bali

Deze exclusieve villa is gelegen op een zeer authentieke locatie in Pemuteran, Bali

De villa is gelegen in het dorp Pemuteran, een strandlocatie in de provincie Buleleng, Noord-Bali.  Het is een uur rijden vanaf Lovina en een half uur rijden vanaf Gilimanuk. Vanaf Gilimanuk vertrekken elk uur veerdiensten naar Java (24 uur per dag).  Vanaf de internationale luchthaven in het zuiden van Bali is het drie uur rijden.

Pemuteran een authentieke locatie in Bali

Pemuteran grenst aan het nationaal park Taman National Bali Barat (West Bali National Park), een zeer authentieke locatie in Bali. Dit park strekt zich uit langs de kust van het oosten naar het westen.  De noordelijke berghellingen van Bali hebben de minste regenval gedurende het jaar. Pemuteran is daarom uitermate geschikt om ook in het regenseizoen de vakantie door te brengen.  De baai van Pemuteran is een van de beste duiklocaties op Bali.  Het nabijgelegen eiland Menjangan is een bekende duiklocatie met verschillende duiksites, waarvan enkelen zich kunnen rekenen tot de mooiste van Indonesië. 

Een vijftal exclusieve resorts in Pemuteran zijn gelegen rond de kleine baai direct aan het strand. Deze resorts hebben goede restaurants met een internationale keuken. Langs de hoofdweg bevinden zich kleine restaurants (warungs) met een indonesisch menu. Lokale vissers varen iedere nacht uit met hun boten, waardoor er elke dag verse vis verkrijgbaar is. Het strand van Pemuteran is uniek in Bali vanwege de rustige sfeer.  Het verkopen van souvenirs en het aanbieden van massages op het strand worden niet toegestaan door de lokale autoriteiten. Zonnen en uitrusten op het strand in Pemuteran is probleemloos en een verademing in vergelijking met veel andere strandlocaties op Bali.

Vervoer van en naar de luchthaven kan voor u worden verzorgd. Ook een auto met of zonder chauffeur voor de duur van het verblijf en/of uitstapjes kunnen door de supervisor worden georganiseerd.  Gasten die zelf een auto besturen dienen te beschikken over een internationaal rijbewijs.

In Pemuteran en omgeving kan men zich goed vervoeren met een brommer; het huren van een brommer kan door de supervisor geregeld worden.