Villa Betèn Bukit, een prachtige exclusieve villa in Pemuteran, Bali Indonesie om je droomvakantie in door te brengen

Deze riante exclusieve villa is gelegen in Pemuteran, een bekende, authentieke duiklocatie in het noordwesten van Bali, ongeveer drie uur rijden van de internationale luchthaven en slechts een half uur rijden van Gilimanuk de oversteekplaats van Bali naar Java. Deze luxe villa is gelegen in een rustige omgeving, omgeven door een weelderige tropische tuin, aan de voet van een prachtige bergrug en biedt een imponerend uitzicht over het West Bali National Park. De villa ligt vrij centraal in Pemuteran, dichtbij de balinese bevolking en haar cultuur en slechts op 800 meter afstand van de oceaan. De villa is gebouwd in 2007,  met een woonoppervlakte van 355 m² en omgeven door een prachtige tropische tuin met een oppervlakte van 4000 m².  De villa is ontworpen in een combinatie van traditionele en westerse architectuur welke perfect past in de natuurlijke omgeving. De villa beschikt over drie ruime slaapkamers met aircondition en een mooi prive zwembad.

Perfecte plek om te ontspannen en op te laden

Maart 2018


Tijdens mijn terugkerende verblijf in de prachtige villa besefte ik wat ik in de tussentijd heb gemist. Het uitzicht is adembenemend met voldoende entertainment dichtbij, maar rustig gelegen, dus geen last van de omgeving.
De villa zelf is een sprookje: mooie, ruime kamers en veel ontspannende banken om buiten te genieten.Het personeel zal elk verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Vraag Putu naar de activiteiten in de omgeving, hij is meer dan blij om passende uitstapjes te regelen of te suggereren.

De keuken van Iluh is ongelooflijk, vooral de Rendang, Soto Ayam en Ayam Kecap zijn gerechten met de kwaliteit van een restaurant.

Gebruik deze fantastische plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Ellen
——–

Lees reviews